Autor: Logistikauudised.ee • 8. veebruar 2021

Maksuvõlglaste TOP 50: kütuse ja transpordiga tegelevad ettevõtted

Äripäev avaldas järjekordse maksuvõlglaste TOPi, kus logistikauudised võttis välja 50 suurima maksuvõlaga ettevõtet, mis ei ole pankrotis ega likvideerimisel ning mis tegelevad transpordi ja kütustega. Uue tulijana leiab 23. kohalt Tartus tegutseva põllumajandussaaduste vedaja.
Suurimad maksuvõlglased on endiselt Oleg Belokrõloviga seotud mootorikütuse hulgimüügiettevõtted.
Foto: Andras Kralla

Alanud aasta 1. veebruari seisuga kuuluvad kaks esimest kohta endiselt kahele mootorikütuse hulgimüüjale INV T OÜ-le, kellele on 16,5 miljoni euro suurune maksuvõlg ja Adrian Arendus OÜ, mis on kaks suurima võlaga ettevõtet kõikide Eesti ettevõtete seas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077