Autor: Anu Jõgi • 1. veebruar 2021

Omniva automaadid jäävad Läti pakiuputusega hätta

Omniva sai tellitud pakiautomaadid kätte novembri asemel detsembri lõpus.
Foto: Liis Treimann
Lätis on e-kaubanduse järsu arenguga puudu tulnud pakiautomaatidest ja napib ka pakiautosid, Omniva tellitud lisaautomaadid saabusid Hiinast hilinemisega, kirjutab Läti ringhääling.

Eesti Postile kuuluv Omniva on Lätis töötajate arvu kolmandiku võrra suurendanud ja töö käib päev läbi neljas vahetuses, aga pakiautomaatidest on ikka nappus käes, kuigi nende arv ja suurus on pandeemia ajal kasvanud, kirjutab väljaanne.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077