Autor: Priit Pokk • 28. jaanuar 2021

Talsinki tunneli arendaja võttis uue valitsuse sõnumi vastu ootusärevalt

Soome ettevõtja Peter Vesterbacka on pikalt lootnud, et mõne aasta pärast saaks Tallinna ja Helsingi vahel liikuda raudteetunneli kaudu. Uue valitsuse koalitsioonileppes oli mainitud, et tunneli arutelule tuleks hoog taas sisse puhuda, küll aga nimetamata Peter Vesterbacka projekti ennast.
Foto: Raul Mee
Uue valitsuse lubadus lükata taas hoog sisse Tallinna-Helsingi tunnelile süstib lootust arendajale, kes on vahepeal näinud vaeva, et poleemikat tekitanud Hiina investorite kõrvale teisi rahastajaid leida.

Reformierakonna poliitik Kristen Michal ütles, et uus valitsus kavatseb tunneli asjaajamist võtta tõsiselt, seda koos Soome ametikaaslastega. "Signaal kavatsusest on protsessi restardiks hädavajalik esimene samm," sõnas Michal.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077