Autor: Logistikauudised.ee • 22. jaanuar 2021

Verston pani paika Eesti Teede uue nõukogu ja juhatuse

Verstoni asutajad Veiko Veskimäe ja Erkko Saluste Reidi tee ehitusel.
Foto: Verston
Teedeehitusfirma Verston omandas täna lõplikult kõik Eesti Teede aktsiad ning valis ettevõttele uue nõukogu, kes nimetas ametisse uue juhatuse.

Eesti Teede nõukokku kuuluvad alates 21. jaanuarist 2021 Piret Aava, Märt Meerits ja Tauno Vanaselja. Nõukogu nimetas esimesel koosolekul ametisse Eesti Teede uue juhatuse, kuhu kuuluvad Veiko Veskimäe, Tarmo Lood ja Jarmo Liiver, senine juht Andres Agukas kutsuti juhatuse esimehe kohalt tagasi, teatas Verston Ehitus.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077