Autor: Logistikauudised.ee • 15. jaanuar 2021

auto24 müüs Autolehe Geenius Meediale

Kuulutusteportaale auto24.ee, KV.ee, Osta.ee ja KuldneBörs.ee haldav AllePal müüs nädalakirja Autoleht veebiportaalile Geenius, mis võtab kord nädalas kolmapäeviti ilmuva ajakirja kirjastamise üle 1. märtsist.

Lugejate jaoks uus väljaandja muutusi ei too – ajakiri jätkab samas formaadis ja lugusid kirjutavad varasemast tuttavad ajakirjanikud. Küll on tellijatel hea teada, et alates 1. märtsist 2021 on e-arve püsimakselepingu alusel tasudes makse saajaks AllePal OÜ asemel Geenius Meedia OÜ. Toiming viiakse pangas läbi automaatselt ja tellijad ei pea sellega seoses midagi tegema. Seejuures jääb ajakirja tellimishind samaks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077