Autor: Maarit Eerme • 3. detsember 2020

Omniva prognoosib Hiina kraami tellimise suurt kukkumist

Omniva juhatuse liige Andre Veskimeistri sõnul on nad prognoosinud, et järgmisel aastal kolmandatest riikidest saabuvate pakkide maht kukub 50%.
Andre Veskimeister
Foto: Raul Mee

„Isegi ees ootav seadusemuudatus ei ole nii oluline, kuna klientide nõudmised on lihtsalt kasvanud. Väga paljud kliendid, kes on ostnud Hiinast kaupa, siis nende kvaliteet, klienditeenindus ja garantii on väga ebaühtlased seega võib minna hästi aga üldjuhul ei lähe,“ ütles Veskimeister.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077