Autor: Logistikauudised.ee • 25. november 2020

Riigikogu andis Transpordiametile rohelise tule

Riigikogu võttis vastu seaduse, mille tulemusel alustab järgmise aasta jaanuarist Lennuameti, Maanteeameti ja Veeteede Ameti ühendamisel tööd Transpordiamet ning liitumisega luuakse Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumisse meremajanduse asekantsleri ametikoht.
Transpordiamet koondab senise Veetede, Lennu- ja Maanteeameti.
Foto: Pixabay

Kolme ameti ühendamine lähtub riigireformi üldistest põhimõtetest vähendada ametiasutuste arvu ja dubleerimist ning parandada avaliku teenuse kvaliteeti ja kättesaadavust. Uue ametiga soovitakse luua transpordiliikide ülene kompetentsikeskus, kus suudetakse planeerida nutikaid liikuvuse lahendusi ja viia ellu transpordiliikide üleseid projekte.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077