Autor: Logistikauudised.ee • 18. november 2020

Erik Laidvee lahkub Eesti Raudtee juhatuse esimehe ametikohalt

Eesti Raudtee nõukogu ja juhatuse esimees Erik Laidvee sõlmisid kokkuleppe, mille kohaselt juhatuse esimehe viimane tööpäev ettevõttes on selle aasta 31. detsember.
Logistika aastakonverents RRK laos
Foto: Raul Mee

„Need on olnud pingelised ning huvitavad kolm ja pool aastat, mis mul oli au AS-i Eesti Raudtee juhtida. Selle aja jooksul oleme koos oma suurepärase ja pühendunud meeskonnaga suutnud täita enamuse nendest kümnest lubadusest, mis ma sellele ametikohale kandideerides andsin. Nagu ka Eesti Raudtee uus nõukogu tõdes, on ettevõte hästi juhitud ning maine on võrreldes aastatetaguse perioodiga väga hea. Ajaloo suurim investeeringute programm meie taristul on käivitatud ja teostamisel ning äriühingu jätkusuutlik tegutsemine on tagatud. Olen andnud oma parima ning tunnen, et on õige hetk teatepulk uuele juhile üle anda,“ ütles Eesti Raudtee juhatuse esimees Erik Laidvee.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077