Autor: Logistikauudised.ee • 9. november 2020

Tarbesõidukite müügi madalseis püsib

Ehkki suvest alates on uute tarbesõidukite müüginumbrid pisut kosuma hakanud, müüdi oktoobris uusi tarbesõidukeid 358, mis jäi endiselt möödunud aasta oktoobri müügitulemusele alla 11,6%, teatas AMTEL.
Scani Eesti juht Janno Karu tõdeb, et Baltikumis on tänavu uute veokite müük langenud -59%, Euroopas keskmiselt on langus olulsielt väiksem.
Foto: Raul_Mee

Kümne kuu kokkuvõttes jääb uute tarbesõidukite müük Eestis eelmise aasta samale perioodile alla 31,7%. Ehkki suvel müügunumbrid pisut kasvasid, müüdi oktoobris uusi tarbesõidukeid 358, mis jäi möödunud aasta oktoobri müügitulemusele alla 11,6%. Tarbesõidukite esikolmiku moodustasid oktoobris Renault (57 sõidukit), Toyota (54) ja Citroën (49). Raskeveokite segmendis olid edukaimad Scania 25 müüdud veokiga ja Mercedes-Benz 12 veokiga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077