Autor: Logistikauudised.ee • 5. november 2020
Ainult tellijatele

Euroopa läheb lukku: millega peaksid vedajad arvestama? Täiendatud 12.11.2020

EL liikmesriigid panevad end järjest lukku ning kehtestavad karantiine ning komandanditunde. Reeglina see kaubavedajaid ei puuduta, kuid on piirkondi, kus tuleb siiski eriolukorraga arvestada ning reeglite rikkumine võib tuua kaasa tuhandetesse eurodesse ulatuvaid trahve. Logistikauudised.ee täiendab infot jooksvalt.

Autor: Pixabay

Esimeste seas võttis piirangud laiaulatuslikult ette Prantsusmaa. Tema eeskuju järgisid Belgia, Hispaania, Itaalia ja paljud teised riigid kuni Leeduni välja. Mida on teada erinevate riikide piirangutest?

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077