Autor: Mait Kraun • 3. november 2020

Tallinki reisijate arv langes järsult

Tallink reisilaev Star.
Foto: Andras Kralla
Tallink teatas, et ettevõtte reisijate arv langes oktoobris 80 protsenti. Kõige enam kukkus reisijate arv Läti-Rootsi ja Eesti-Rootsi liinidel, selgub börsiteatest.

Tallink Grupi reisijate arv langes oktoobris 80 protsenti, 162 311 reisijani. Kaubaveoühikute maht vähenes 19 protsenti, 27 794 ühikuni. Veetud reisijate sõidukite hulk langes 46 protsenti, 46 524 ühikuni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077