Autor: Logistikauudised.ee • 23. oktoober 2020

Väo liiklussõlmes uued liikluskorralduse muudatused

Alates 25. oktoobrist 2020 on Narva poolt tulles Tallinna–Narva maanteel Väo liiklussõlme jõudes linna sisenemine suunatud uuele teeosale.

Muutub eelkõige see, et linna sisenejad ei pea Tallinna–Narva maanteel enam foori punase tule taga seisma, mistõttu linna sisenemine on sujuvam. Alles jäävad parempööre Rahu teele ja vasakpööre Tallinna ringteele ning Rahu teel kõik liikumise suunad on tagatud. Pöörded Tallinna ringteele on endiselt fooriga reguleeritud.

Maanteeamet palub liiklejatel varuda kannatlikkust ja jälgida tähelepanelikult ajutise liikluskorralduse eelsuunaviitasid, et jõutaks õigeaegselt soovitud sõidurajale reastuda tagades sellega sujuvama liikumise.

Võimalusel palume ristmikku vältida ja kasutada alternatiivseid marsruute.

Täpsemat infot liikluskorralduse ja -piirangute kohta leiab http://www.tarktee.ee/.

Aastatel 2020–2021 ehitatakse täies mahus ümber Väo liiklussõlm, mis on üks Tallinna–Narva maanteel pealinna piirile jäävatest olulisematest ja liiklustihedamatest ristmikest. Liiklussõlm valmib 2021. aasta hilissügisel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077