Autor: Äripäev • 29. september 2020

Valitsus pehmendab lennuliikluse piiranguid

Tallinna lennujaamast võib uue poliitika järgi rohkematesse kohtadesse lennata.
Foto: Liis Treimann
Valitsus võttis lennuliikluse reguleerimisel uue suuna ja toetas tänasel kabinetinõupidamisel piirangute leevendamist ning lendude lubamist riikidest, mille koroonaviirusesse haigestumise määr jääb alla Euroopa Liidu kahekordse keskmise.

Senise 25 uue viirusjuhtumi asemel kahe nädala jooksul 100 000 elaniku kohta lubataks uue korra järgi praegu lennata riikidesse, kus juhtumite arv on pea neli korda suurem.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077