Autor: Logistikauudised.ee • 20. september 2020
Ainult tellijatele

Viking Line`i Amorella sõitis Ahvenamaal karile

Turust Stockholmi teel olnud Viking Line`i laeval Amorella oli Ahvenamaa saarestikus Hjulgrundi juures täna kell 12:50 põhjakontakt. Laev viibib praegu Järsös, olukord on stabiilne, teatas Viking Line oma kodulehel.

Autor: Kuvatõmmis Expresseni videost

Viking Line`i teatel ei ole vigastusi laeval tuvastatud. Laeval oli 200 reisijat ja 80 meeskonnaliiget, reisijad evakueeriti Ahvenamaale. Laevafirma uurib Amorella kahjustusi, homsest asendab Amorellat Turu-Stockholmi liinil M/S Gabriella, seisab Viking Line`i kodulehel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077