Autor: Logistikauudised.ee • 20. september 2020

Viking Line`i Amorella sõitis Ahvenamaal karile

Turust Stockholmi teel olnud Viking Line`i laeval Amorella oli Ahvenamaa saarestikus Hjulgrundi juures täna kell 12:50 põhjakontakt. Laev viibib praegu Järsös, olukord on stabiilne, teatas Viking Line oma kodulehel.
Foto: Kuvatõmmis Expresseni videost

Viking Line`i teatel ei ole vigastusi laeval tuvastatud. Laeval oli 200 reisijat ja 80 meeskonnaliiget, reisijad evakueeriti Ahvenamaale. Laevafirma uurib Amorella kahjustusi, homsest asendab Amorellat Turu-Stockholmi liinil M/S Gabriella, seisab Viking Line`i kodulehel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077