Autor: Logistikauudised.ee • 17. september 2020

NyxAir: oleme valmis startima esimesel võimalusel

Riigihangete vaidluskomisjon jättis eilse otsusega rahuldamata Regional Jeti hankevaidluse Tallinn-Kuressaare-Tallinn lennuliini osas ning jättis jõusse odavaima NyxAiri pakkumise. Otsust on võimalik 10 päeva jooksul edasi kaevata, NyxAir on valmis startima kohe, kui otsus on lõplikult jõustunud.
NyxAir on valmis alustama Saaremaa lende 48-kohalise ATR 42-500 lennukitega esimesel võimalusel.

„Niipea kui hankeprotsess peaks NyxAirile edukalt lõpule jõudma, alustame ettevalmistusi liinilendudeks Saaremaale 48-kohalise turbopropellerlennukiga ATR 42-500. Täpset lendude algusaega on ennatlik välja käia ning seni opereerib liinil praegune teenusepakkuja. Kõigepealt saame käivitada lennupiletite müügi, kuna NyxAiril on selleks valmisolek olemas. Rahvusvaheline veebipõhine piletimüük hakkab toimuma IATA Global Distribution Systems (GDS) keskkonnas, mis hõlmab tunnustatud piletimüügisüsteeme Sabre, Galileo ja Amadeus,“ ütles NyxAiri juhataja Jaanus Ojamets.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077