Autor: Logistikauudised.ee • 17. september 2020

Kuidas on kütusemüüjad valmis ulatuslikeks elektrikatkestusteks?

Seadusest tulenevalt lasub kütusemüüjatel kohustus tagada vedelkütuse müük elutähtsa teenusena ka hädaolukordades ehk näiteks sügistormide ulatuslike elektrikatkestuste puhul. Hetkel on vastavaid tanklaid Eestis üle kümne, kus nad aga täpselt asuvad, selle kohta ühtne andmebaas puudub.
Eestis on üle kümne autonoomse toitega tanklat. Kus nad aga täpselt asuvad, selle kohta ühtne andmebaas puudub.
Foto: Liis Treimann

„Elutähtis teenus on teenus, mis on hädavajalik nii ettevõtetele, riigiasutustele kui ka inimestele, et rahuldada nende esmavajadused ning tagada elu ja tervis. Nende hulka kuuluvad nii energia, riigiteedel sõidetavuse kui sideteenuse tagamine, vedelkütusega varustamine, vältimatu arstiabi pakkumine kui ka näiteks makseteenused,“ selgitas majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi kriisireguleerimise osakonna juhataja Priit Saar.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077