Autor: Logistikauudised.ee • 16. september 2020

Omniva tõusis pakituru liidriks kõigis Balti riikides

Omniva Baltikumi pakiäri kuue kuu käive moodustas 2020. aasta esimesel poolaastal ligi pool kogu kontserni käibest, kusjuures turuliidri staatus võideldi kätte ka Lätis ja Leedus. Sealsete tütarettevõtete osa kontserni käibest oli tänavu juba rohkem kui viiendik.
Hiljuti avas Omniva Riias täiesti uue logistikakeskuse.
Foto: Omniva

Omniva Baltikumi pakiäri kuue kuu käive moodustas 2020. aasta esimesel poolaastal rekordilised 49% kogu kontserni käibest (2019.aasta samal perioodil 37%). Kusjuures Läti ja Leedu tütarettevõtete kuue kuu käive moodustas tänavu juba rohkem kui viiendiku kogu kontserni käibest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077