Uudised
Ainult tellijale

Terminal Oil alustas hinnasõda

Eesti Kütusepank Terminal Oil lasi täna ennelõunal mootoribensiini hinda kõikides Terminal Oil automaat- ja täisteenindusjaamades üle Eesti võrreldes teiste suurte tanklakettidega tervelt 10 sendi võrra madalamale. Teised müüjad läksid hinnalangusega kaasa, hinna alandamise algatajaks peab ennast ka Olerex.

Hinnad ühtlustusid Terminal Oili tanklates üle Eesti.  Foto: Terminal Oil

Hinnalangus on tingitud viimasel ajal langenud maailmaturu hindadest ning EURO tugevnemisest USD suhtes, teatas ettevõte. Mootoribensiini 95 uus hind on 1,159 ning bensiin 98 maksab hinnalangetuse järgselt 1,189 eurot liiter. Teistes suurtest tanklakettides oli 95 bensiini hind 1,259 eurot liiter. Pärast Terminal Oili otsust läks hinnalangusega kaasa ka teised kütusemüüjad.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150