Autor: Logistikauudised.ee • 7. september 2020

Tarbesõidukite müük augustis viiendiku võrra mullusest madalam

Tänavu augustis müüdi uusi tarbesõidukeid 337, mida oli 20,5% vähem kui möödunud aastal. Kaheksa kuu kokkuvõttes on uusi tarbesõidukeid müüdud 2721, mida on 35,4 vähem kui eelmise aasta samal perioodil.
Kõige eksootilisem uus "tarbesõiduk" mis Eestis augustis arvele võeti, oli N1G klassi kuuluv pikap Honda Ridgeline. Musta värvi 3,5-liitrise bensiinimootoriga sõiduk läks ühe Viljandimaa ettevõtte nimele.
Foto: Honda

Autode Müügi ja Teenindusettevõtete Eesti andmetel jagasid augustis uute tarbesõidukimarkide edetabelis esikohta Citroen ja Peugeot 51 müüdud sõidukiga. Kolmandana läks enim kaubaks Renault tarbesõidukeid (44). Veokite segmendis oli edukaim Scania 13 müüdud veokiga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077