Autor: Logistikauudised.ee • 2. september 2020

Tallink alustab kollektiivse koondamisega

Tallink Grupp teeb sel nädalal töötukassale ja Eesti Meremeeste Sõltumatule Ametiühingule teavituse, mille kohaselt on ettevõte algatanud täiendava kollektiivse koondamise protsessi. Efektiivistamise protsessid mõjutavad kuni 2500 töötajat kõigis riikides, kirjutab Postimees.
Tallinki töötajatest on juba täna suur hulk palgata puhkusel.
Foto: Andras Kralla

Lisaks Eestile on kontsern käivitanud täiendava kollektiivse koondamise protsessi ka Lätis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077