Autor: Logistikauudised.ee • 1. september 2020

airBaltic taaskäivitab lennud Tallinna ja Kopenhaageni vahel

Alates 2. septembrist taaskäivitab airBaltic otselennud Tallinna ja Kopenhaageni (Taani) vahel. Esimene lend väljub Tallinnast 2. septembril kell 15.15 ja naaseb Kopenhaagenist kell 19.20.

“Me oleme valmis pakkuma uusi otselende kõigi kolme Balti riigi pealinnadest. Järgides kõiki koroonaleviku tõkestamisega seatud piiranguid ning juurutades oma operatsioonidesse hulga täiendavaid kaitsemeetmeid jätkame oma lennuvõrgustiku kohandamist tänapäeva muutliku keskkonnaga ning rõõmuga taaskäivitame Tallinna ja Kopenhaageni vahelised lennud," lausus airBaltic’u juhatuse esimees Martin Gauss.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077