Autor: Logistikauudised.ee • 25. august 2020

Registreeri! Kütuseturu aastakonverents keskendub võimalustele ja valikutele

Alanud on registreerimine toimuvale 8. Kütuseturu aastakonverentsile, mis võtab fookuse Eesti võimalustele ja valikutele. Milline on Eesti potentsiaal biokütuste tootmisel ja miks on Eesti võtnud sihiks just biogaasi? Milliseid valikuid ja miks on teinud tanklaketid? Sellest ja paljust muust on juttu 22. septembril aastakonverentsil.

Seekordne kütusesektori aastasündmuse võtab fookusesse väljakutsed, mis meid tulevikus ees ootavad. Üleminek fossiilsetelt kütustelt vähem saastavamatele alternatiividele on transpordisektoris vääramatu protsess. Nagu ka tõsiasi, et kus räägitakse kütusest, seal on kohal ka maksud. Millised valikud meid ees ootavad ja millele on mõistlik panustada? Millised peaksid olema uues olukorras kütuste maksustamise põhimõtted? Milline on olnud diislikütuse aktsiisi langetuse mõju majandusele? Nendele ja paljudele küsimustele tänavune Kütuseturu aastakonverents vastuseid leida püüabki.

Konverentsi teemad:

• Diisliaktsiisi langetuse mõju majandusele

• Transpordikütuse õiglane maksustamine

• Eesti potentsiaal biokütuste tootmisel

• Miks on Eesti võtnud sihiks just biogaasi tootmise?

• Kas meie elektrivõrk on elektriautode saabumiseks valmis?

• Milline saab maailma kütuseturg 10 aasta perspektiivis?

• Euroopa rohelepe, mida tähendab see meie ettevõtjatele?

• Vestluspaneel – Millised valikud on Eesti kütusemüüjatel?

Laval on mitmed valdkonna juhid ja eksperdid.

Tutvu programmiga SIIN ja registreeri SIIN.

Soodushinnaga 229 eurot + km (274,8 eurot km-ga) saab registreerida kuni 31. augustini! Konverentsi täishind on 349 eurot + km (418,8 eurot km-ga).

Veebiülekande pilet on saadaval hinnaga 209 eurot + km (250,8 eurot km-ga).

NB! 3 või enama osaleja puhul kehtib soodushind 199 eurot + km (238,8 eurot km-ga). Soodustuse saamiseks kirjuta aadressile [email protected].

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077