Autor: Logistikauudised.ee • 13. august 2020

Eestlased jätavad kulleritele rohkem jootraha kui lõunanaabrid

Wolti selle aasta esimese kuue kuu statistika järgi jätavad eestlased kulleritele rohkem jootraha kui lätlased või leedukad. Kevadel, koroonaviirusest tingitud liikumispiirangute ajal hinnati kullerite tööd veelgi rohkem ning jootraha anti heldemini.
Wolti toidukuller.
Foto: Liis Treimann

Wolt Baltikumi tegevjuhi Liis Ristali sõnul kullerid jootraha ei eelda. “Kindlasti teeb see meele heaks kui tippi makstakse, aga otseselt ootust ei ole. Tasude süsteem on meil ikka sedasi üles ehitatud, et väärika tasu saavad nad jootrahast sõltumata,” lisas Ristal. Kullerile saab anda tippi nii sularahas kui ka läbi äpi tellimuse lõppedes.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077