Autor: Logistikauudised.ee • 7. august 2020

Inbank laiendab autode finantseerimise äri

Aastaid Saku õlletehast juhtinud ja viimasel ajal Inbank Eesti üksuse tegevjuhina töötanud Margus Kastein hakkab vedama Inbanki rahvusvahelist autode finantseerimise äri, teatab pank.
Margus Kastein.
Foto: MARGUS JOHANSON

Kasteini uus positsioon on seotud Inbanki strateegilise otsusega muuta seni riikidel põhinenud organisatsioon toodete keskseks. Alates juulist juhitakse Baltikumis ja Poolas tegutsevat Eesti juurtega panka piiriüleste äriüksuste kaudu. Nende ümberkorralduste eesmärgiks on laiendada tegevust Euroopa turgudel ja tõsta strateegilistes ärivaldkondade Inbanki konkurentsivõimet.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077