Autor: Logistikauudised.ee • 16. juuli 2020

Telia vahetab oma autopargi elektriautode vastu

Telia alustas oma autopargi väljavahetamist elektriautode vastu, täna saabusid Telia töötajate kasutusse esimesed elektriautod. Kokku saab neid tuleva aasta lõpuks olema 60.
Esimesed elektriautod on kohal, kokku saab neid järgmise aasta lõpuks olema 60.
Foto: Telia

Telia on võtnud endale ambitsioonika eesmärgi - ettevõte soovib jõuda 2030. aastaks punkti, kus õhku paisatava CO2-e kogus on null, mida toetab ka praeguse autopargi väljavahetamine. Täna saabusid Telia autoparki esimesed kaks Hyundai KONA elektriautot, mis hakkavad paiknema Telia Mustamäe peakontori juures.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077