Uudised
Ainult tellijale

ELEA vahetab juhti: Katre Kasepõld lahkub ametist

Augusti lõpus lõpeb koostöö viimased kümme aastat Eesti Logistikaettevõtete Assotsiatsiooni (ELEA) juhtinud peasekretäri Katre Kasepõlluga ning liit asub konkursi korras otsima uut tegevjuhti, teatas liidu juhatus täna saadetud pressiteates.

Katre Kasepõld juhtis ELEA igapäevatööd viimased kümme aastat.  Foto: Raul Mee, fotograaf

"Nii nagu ühiskond, on ka logistikasektor pidevas arengus ja muutumises. ELEA on otsustanud viia oma tegevuse järgmisele tasandile, nii tegevuspõhimõtete kui ka aktiivsuse osas. Plaani elluviimine toob kaasa muudatused tänases töökorralduses. Selle raames lõppeb 31. augustist 2020 koostöö ELEA senise peasekretäriga Katre Kasepõlluga ning ELEA juhatus asub avalikult otsima uut juhatajat," kirjutab ELEA juhatuse esimees Toomas Orutar täna meediale saadetud pöördumises.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150