Autor: Logistikauudised.ee • 1. juuli 2020

airBaltic taaskäivitab Tallinn – London lennuliini

Alates 4. juulist taaskäivitab airBaltic otselennu Tallinna ja Londoni vahel. Lennu avamisotsusele eelnes kõikige vajalike lubade taotlemine ja kättesaamine. Lisaks Tallinn – Londoni lennuliinile käivitab lennufirma ka vastava otselennu Vilniusest ja Riiast alates 1. juulist.
Alates 4. juulist taastab airBaltic lennud Tallinna ja Londoni vahel, lähiajal ka otselend Tallinnast Malagasse.
Foto: airBaltic

“Oleme juba rakendanud tugevaid ohutusabinõusid ning kõik käivitatud lennud järgivad institutsioonide väljaantud soovitusi ja regulatsioone. Kõik pardal olevad reisijad on varustatud täiendavate enesekaitse komplektidega, mis sisaldavad kaitsemaski ja desinfitseerivaid salvrätte,” ütles airBaltic’u juhatuse esimees Martin Gauss.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077