Autor: Äripäev • 26. juuni 2020

Maksu- ja tolliameti ametnik võttis piiril altkäemaksu

Pilt on illustreeriv, ühest Kopli garaažist konfiskeeritud salasigaretid.
Foto: Raul Mee
Viru maakohus mõistis eile altkäemaksu võtmises süüdi maksu- ja tolliameti endise tolliinspektori Konstantin Tšernilovski, kes lubas tollikontrollita üle piiri ebaseaduslikke sigarette vedanud mehed ja sai selle eest vastutasuks sigarette ning narkootilisi aineid.

Samuti mõisteti süüdi Tšernilovskile altkäemaksu andnud mees, teatas Viru ringkonnaprokuratuur.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077