Autor: Logistikauudised.ee • 11. juuni 2020

Operaili vagunite rendiäri kasvas, ent kontserni äritulud vähenesid

Operaili 2020. aasta esimese kvartali puhaskasumiks kujunes 1,1 miljon eurot ning EBITDA ulatus 3,3 miljoni euroni. Aasta varem oli puhaskasum 2,7 ja EBITDA 4,3 miljonit eurot. Kontserni äritulud vähenesid eelmise aastaga võrreldes 15% võrra 16,1 miljoni euroni, teatas ettevõte.
Operaili kontserni müügitulud tervikuna küll vähenesid, ent vaguniäri näitas siiski tubli kasvu.
Foto: Arvo Meeks

„Meie selle aasta esimese kolme kuu tulemusi mõjutas kaubaveomahu langus, mis sai alguse eelmise aasta novembrikuus,“ sõnas Operaili juhatuse esimees Raul Toomsalu. „Jätkuvat tugevat kasvu näitas aga vagunite rendiäri – renditulud kasvasid eelmise aastaga võrreldes 30% ning ulatusid 3,8 miljoni euroni.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077