Autor: Kristel Härma • 5. juuni 2020

Bo Henriksson Eesti Posti nõukogu lõhkumisest: nii need asjad ei käi

Bo Henrikssoni sõnul peaks riik muutma seda, kuidas oma firmasid juhib.
Foto: Andres Haabu
Eesti Posti nõukogu juhtinud Bo Henriksson üllatus, et minister Raul Siem (EKRE) riigifirma nõukogu täna pressiteate vahendusel tagasi kutsus, eriti kuna nõukogu volitused oleksid nagunii järgmisel kuul lõppenud.

"Mis see häda nüüd pidi olema?“ küsis Henriksson. "Eks see oli tema tahe. Hea juhtimistava see küll ei ole,“ lisas ta. Henrikssoni sõnul helistas talle täna ametnik, kes teatas, et tuleb pressiteade nõukogu tagasi kutsumise kohta. Väliskaubandus- ja infotehnoloogiaminister Raul Siem ise nõukogu esimehele ei helistanud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077