Autor: Kaubandus.ee • 28. mai 2020

Veebiarutelu: E-kaubandus enne ja pärast koroonakriisi

28. mail toimus e-kaubanduse teemaline arutelu "E-kaubandus enne ja pärast koroonakriisi." Vaata videot toimunud arutelust.
Omniva juhatuse liige ja Baltikumi pakiäri juht Andre Veskimeister
Autor: Liis Treimann

E-kaubanduse teemadel arutlesid Tõnu Väät Eesti E-kaubanduse Liidust ja Omniva juhatuse liige ja Baltikumi pakiäri juht Andre Veskimeister. Lisaks jagas kogemusi Uuskasutuskeskuse tegevjuht Diana Paakspuu, kes koroonakriisi tõukel kiiresti oma e-poe avas. Vestlust modereeris Jonatan Karjus kommunikatsiooniagentuurist META Advisory.

Vestlusringis võeti lühidalt kokku, mis juhtus koroonakriisi ajal e-kaubanduses, räägiti, milline on olukord täna ja tulevikus ning kuidas muutis eriolukord e-kaubanduse ja pakiveo valdkonda pikemas perspektiivis.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077