Autor: Logistikauudised.ee • 18. mai 2020

Finnair kohandas kaks reisilennukit ümber kaubaveoks

Finnair kohandas kaubaveoks kaks laia kerega Airbus A330 lennukit, eemaldades sellest turistiklassi istmed. See aitas lennukite kaubaruumi mahtu kahekordistada.
Reisilennuk kohandati kaubaveokd kahe päevaga.
Foto: Finnair

Tavaliselt veetakse umbes pool maailma kaubast reisilennukite kaubaruumis. Kuna reisijate liiklus on aga Covid 19 pandeemia tõttu dramaatiliselt vähenenud, on langenud ka võimalused vedada kaupa. Nõudlus kiireloomuliste kaubasaadetiste järele on samal ajal aga kasvanud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077