Autor: Allan Rajavee • 18. mai 2020

Aas: lendamine hakkab sõltuma ühest kriteeriumist

Täna lendab Tallinna lennujaamast üheksa lendu, neist neli siseriiklikud. Lennata saab Amsterdami, Helsingisse ja Minski. Lend Kopenhaagenisse on tühistatud.
Foto: Andres Haabu
Täna hommikul lendas taas esimene lennuk Amsterdami ning see nädal peaks loodetavasti avanema ka võimalus lennata Kopenhaagenisse. See sõltub majandusministri Taavi Aasa sõnul ühest numbrist: kui palju on aktiivseid koroonajuhtumeid 100 000 elaniku kohta.

Balti riikide koostöös otsustati piirmääraks valida 25, mis on mõnevõrra karmim, kui maailma terviseorganisatsioon soovitas, kuid see oli kolme riigi kompromiss, rääkis Aas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077