Uudised
Ainult tellijale

airBaltic taaskäivitab ka Tallinna - Riia lennuliini

Vastavalt Läti Valitsuse otsusele, mis lubab taasavada Riia lennujaama Balti riikide reisijate liikumiseks, ja saades kõik vajalikud load, taaskäivitab airBaltic alates 18. maist lennud Tallinna, Vilniuse ja Riia vahel.

“Enne koroonakriisi saime kõige tugevamaks Tallinna lennufirmaks, pakkudes parimat õhuühendust Eesti reisijate jaoks. Nüüd tuleme Tallinnasse tagasi kindla eesmärgiga säilitada oma positsiooni nii Eestis kui kogu Baltikumis. Me keskendume ainult Airbus A220-300 poolt teostatud opereerimisele ning meile on väga head eeldused, et taaskäivitada oma teenust Eesti pealinnast," ütles airBaltic’u juhatuse liige Martin Gauss.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150