Uudised
Ainult tellijale

Veokite ülekaalulisus kontrolli alla üle õhu

Maanteeameti tellimusel lõppes hiljuti veoautode üle õhu teljekaalu lugemise eksperiment, et kasutada kaasaegseid telemeetria- ja telemaatikalahendusi veokite massi seiramiseks. Selgus, et kauglugemisega sõiduki masside hankimine on igati teostatav juba täna autodes olevate seadmetega.

„Mõte on projektil pikas plaanis see, et näeks ära, kus veokid kaalulimiiti kõige rohkem ületavad, et trahvimise asemel teid paremini planeerida. Lisaks võimaldaks see igasuguse tee ääres kaalumise ära lõpetada,“ kommenteeris testmõõtmise ühe osapoole, Fleet Complete Eesti OÜ turundusjuht Veiko Strauss.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150