Autor: Indrek Kald • 13. mai 2020

Veokite ülekaalulisus kontrolli alla üle õhu

Maanteeameti tellimusel lõppes hiljuti veoautode üle õhu teljekaalu lugemise eksperiment, et kasutada kaasaegseid telemeetria- ja telemaatikalahendusi veokite massi seiramiseks. Selgus, et kauglugemisega sõiduki masside hankimine on igati teostatav juba täna autodes olevate seadmetega.

„Mõte on projektil pikas plaanis see, et näeks ära, kus veokid kaalulimiiti kõige rohkem ületavad, et trahvimise asemel teid paremini planeerida. Lisaks võimaldaks see igasuguse tee ääres kaalumise ära lõpetada,“ kommenteeris testmõõtmise ühe osapoole, Fleet Complete Eesti OÜ turundusjuht Veiko Strauss.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077