Uudised
Ainult tellijale

Poola veokijuht saadeti Eestis sõidumeerikuga manipuleerimise eest trellide taha

6. mail pidas politsei Ida-Virumaal Jõhvi-Tartu-Valga maanteel kinni veokijuhi, 32-aastase Poola kodaniku, kes manipuleeris sõidumeeriku andmetega. Selle rikkumise eest karistati teda 11 päeva aresti ja rahatrahviga, teatas Ida prefektuuri pressiteenistus.

Veok maanteel.  Foto: Raul Mee

Jõhvi politseijaoskonna patrullitalituse politseiülema Annika Elmi sõnul märkas politsei 6. mail teeääres seisvat veokit. “Juht tegi kabiini ja haagise vahel midagi, mis tundus politseile kummaline. Nad kahtlustasid, et juht võib paigaldada või eemaldada käigukastile anduri, mis võib mõjutada sõidumeeriku tööd,” rääkis Elm venekeelsele Postimehele.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150