Autor: Logistikauudised.ee • 6. mai 2020

Bolt töötas koos Stigoga välja oma sõiduvahendi

Bolti ja Eesti ettevõtte Stigo koostöös valmis uus elektrilise tõukeratta mudel, mis on lihtsamini parandadatav kui teised tõukerattarendis kasutatavaid mudelid. Uus tõukeratas on juba kasutuses Portugalis, Poolas ja Slovakkias ning peaks sel suvel jõudma ka Eesti linnadess.

Bolti uus tõukeratas on vastupidav, kerge ja hõlpsasti kasutatav. Selle disainimisel ja projekteerimisel on peetud silmas seda, et tõukeratast kasutatakse just rendiäris, mistõttu on selle tööiga pikem, kui teistel konkureerivatel mudelitel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077