Autor: Äripäev • 6. mai 2020

Balti riigid avavad omavahelised piirid 15. maist

Valga-Valka
Foto: Erik Prozes
Eesti, Läti ja Leedu avavad omavahel riigipiirid ja lubavad kodanikel vabalt liikuda alates 15. maist, kirjutab Läti peaminister Krišjanis Karinš.

"Arvestades COVID-19 leviku edukat piiramist Baltimaades, nõustusime koos Jüri Ratase ja Saulius Skvernelisiga avada Balti riikide piirid 15. maist ja lubada meie kodanikel vabalt liikuda. Teistest riikidest saabuvad kodanikud peavad alluma 14päevasele eneseisolatsioonile," kirjutas Läti peaminister.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077