Autor: Logistikauudised.ee • 30. aprill 2020

Võõrtööjõu piiramine võib viia autovedude seiskumiseni

„Töötukassas on arvel 28 inimest, kes soovivad töötada autojuhina. Neist aga vaid üks nõustus sõitma Harjumaast kaugemale,“ tõdeb rahvusvaheliste autovedajate assotsiatsiooni president Einar Vallbaum pöördumises valitsuse poole. „Kui leevendust võõrtööjõu kasutamise osas ei tule, võivad autod lihtsalt seisma jääda.“
Autovedajate aastakonverents 2018
Foto: Raul Mee

Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsiooni (ERAA) president Einar Vallbaum saatis valitsusele pöördumise seoses autovedajate tööjõupuuduse probleemiga ning tegi omapoolsed ettepanekud, kuidas vältida autovedude seisma jäämist:

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077