Uudised
Ainult tellijale

Barking kiirendab kasvukapitali abil laienemist Soomes ja Saksamaal

Autopesu- ja parkimisteenuse platvorm Barking kaasab Funderbeami kaudu kuni 350 000 eurot. Juhtinvestor on riskikapitalifond Superangel investeeringute juhina tuntud Marko Oolo. Kapitali kaasamist kannustab soov kiirendada laienemist Soomes ja Saksamaal. See eeldab kahesaja kontrolleri tootmist, millest 40 protsendile on tellimused olemas.

Pildiallkiri-alates septembrist saab kõikidel Tallinna tänavatel Barkingu äpiga parkimise eest tasuda.  Foto: Barking

“Anname aru, et kasvukapitali kaasamine karantiini perioodil on riskantne, kuid peame oma ärimudelit tugevaks,” ütles Barkingu asutaja ja tegevjuht Kustas Kõiv. Äsja allkirjastati raamleping Ühisteenused ASiga: mai kuust saab tasuda parkimise eest Barking äpiga Ühisteenuste parklates ja alates septembrist ka kõikidel Tallinna linnatänavatel.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistika.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150