Autor: Logistikauudised.ee • 14. aprill 2020
Ainult tellijatele

Inimeste liikumine Tallinna, Tartu ja Pärnu suunal on drastiliselt kukkunud

Kehtiv eriolukord on oluliselt muutnud seda kui aktiivne on inimeste igapäevane liikumine Eesti-siseselt ehk erinevate linnade ja omavalitsuste vahel. Eriti hästi joonistub see välja suuremate tõmbekeskuste nagu Tallinna, Tartu ja Pärnu puhul, näitab Telia anonüümsete liikuvusandmete analüüs.

Liiklus Tartu maanteel.
Autor: Raul_Mee

Telia Eesti kliendi- ja ärianalüüsi osakonna juht Erki Pogoretski selgitas, et kui võrrelda anonüümsete andmete alusel loodud statistilisi liikumismustreid 5-nädalase vahega (kaks reedet ehk 10. aprill ja 6. märts), on kõige enam ehk ligemale 75% kahanenud inimeste liikumine Tallinna ja Rae valla vahel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077