Autor: Indrek Kald • 10. aprill 2020

Logistikasektor hädas maksmata arvetega

Eesti logistika- ja transpordiala ettevõtete juhtide kinnitusel on nende klientide maksekäitumine Eestis halvenenud. Kuidas mõjutab eriolukord aga töötajate arvu ja sektori keskmist palgataset?
Foto: Erik Prozes

„Tarbimisharjumused võivad taastuda aeglaselt, kuivõrd eratarbimine võib kukkuda miinimumi alles pärast seda, kui tegelik tööturu olukord on välja kujunenud. Klientide maksekäitumine on halvenenud,“ kinnitas Cargobusi juht Airika Aruksaar.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077