Autor: Logistikauudised.ee • 26. märts 2020

Ülevaade: Tallinki kaubaliinide hetkeseis

Viimase pooleteise nädala jooksul on Tallink Grupp mõned laevad ajutiselt ümber suunanud, laevade graafikuid muutnud ning mõne laeva opereerimise ajutiselt peatanud. Tallink annab ülevaate praegusel hetkel opereerivatest laevadest, liinidest ning graafikutest.
Tallinki Megastar sõidab Helsingi vahet oma tavapärases graafikus.
Autor: Andres Haabu

Tallinna-Helsingi liin. Megastar jätkab liinil opereerimist oma tavapärases graafikus. Piletite broneerimine ettevõtte tavapärastel veebilehtedel.

Tallinna-Vuosaari liin. Sea Wind opereerib tavapärases graafikus, kuid praegusel hetkel Tallinna Vanasadamast. Laevale ei võeta praegusel hetkel sõiduautoga reisijaid. Piletite broneerimine tavapäraselt Tallink Cargo klienditeeninduse kaudu.

Paldiski – Kapellskäri liin. Regal Star jätkab liinil opereerimist tavapärases graafikus. Laevale võetakse praegusel hetkel ka sõiduautoga reisijaid. Piletite broneerimine Tallink Cargo klienditeeninduse kaudu.

Turu-Stockholmi liin, peatusega Langnäs’i sadamas Ahvenamaal. Baltic Princess ja Galaxy jätkavad opereerimist oma tavapärases graafikus. Piletite broneerimine reisijatele ettevõtte tavapärastel veebilehtedel ja kaubavedajatele Tallink Silja Cargo klienditeeninduse kaudu.

Paldiski-Sassnitzi liin. Alates 27. märtsist kuni 18. aprillini 2020 väljub Star järgnevalt: suunal Sassnitz – Paldiski: esmaspäeviti, kolmapäeviti, laupäeviti ja suunal Paldiski – Sassnitz: teisipäeviti, reedeti, pühapäeviti.) Kui kaubaveo täituvus seda võimaldab, võetakse laeva pardale ka sõidukiga reisijaid. Piletite broneerimine kaubavedajatele Tallink Cargo klienditeeninduse kaudu ning sõidukiga reisijatele Tallinki klienditeeninduse telefoninumbril +372 6408 929.

Ülaltoodu kehtib 26. märtsi 2020 seisuga. Juhul, kui liinide või graafikute osas tehakse muudatusi, annab Tallink sellest teada esimesel võimalusel. Paneme kõikidele reisijatele südamele, et enne pileti ostmist tuleb reisijal kontrollida ja kindlaks teha, et tal on sihtsadamas õigus riiki siseneda.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077