Autor: Logistikauudised.ee • 23. märts 2020
Ainult tellijatele

Möödunud aastal suurenes sõitjate ja kaupade vedu sadamate kaudu

Statistikaameti andmete kohaselt suurenes möödunud aastal sõitjate arv võrreldes 2018. aastaga peamistel riigisisestel laevaliinidel 4% ja rahvusvahelistel vedudel 0,3%. Sadamate kaubamaht tonnides kasvas aastaga ligi 5%.

Tallinna sadama ooteala.
Autor: LIIS TREIMANN

Eesti sadamaid väisas üle 10,7 miljoni inimese rahvusvahelistel liinidel. Soomet ja Eestit ühendavatel liinidel teenindati üle 9 miljoni sõitja, mis oli veidi rohkem kui eelneval aastal. Eesti ja Rootsi vahel oli aga sõitjaid võrreldes 2018. aastaga 10% vähem, kokku 1,1 miljonit.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077