Uudised
Ainult tellijale

Logistika korraldamine läheb üle digitaalsele saatelehele

Täna toimub logistikaettevõtete initsiatiivil loodud võrgustiku ACCE100 webinar, mille eesmärk on koostöös tarneahela erinevate osapooltega töötada välja logistika ökosüsteemi digitaliseerimise strateegia ning lahendus.

Webinaril osalevad Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi, Accelerate Estonia, Politsei- ja Piirivalveamet, Eesti Raudtee, Tallinna Lennujaama, Tallinki, Operaili, Ericssoni, Omniva, Ospentose, Helmese, DB Schenkeri, CF&Si, Via3Li, Levikomi, Levira, Balti Logistika, Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsiooni esindajad.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Madismäe
  Ana MadismäeReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150