Autor: Logistikauudised.ee • 2. märts 2020

Bolt toob Tartus turule Premium kategooria

Alates tänasest, 2. märtsist, kaovad Tartus Bolti rakendusest Comfort kategooria ning seda hakkab asendama uus kategooria – Premium.
Premium kategoori alt saab ka Tartus tellida suuremaid ja lukuslikumaid sõidukeid.
Foto: Liis Treimann

Eelmise aasta aprillis Tallinnas käivitatud Premium kategooria laieneb ka Tartusse ning asendab Comfort kategooriat. Uut kategooriat eristavad kõrgemad nõuded autodele ning mugavam ja luksuslikum sõidukogemus.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077