Autor: Logistikauudised.ee • 28. veebruar 2020

Hea vilja-aasta tõi Tallinna Sadamale rekordkasumi

Tallinna Sadam teatas, et sai eelmisel aastal 130,5 miljonilise käibe juures ajaloo suurima kasumi 44,4 miljonit eurot, milles oli oma osa nii Muuga-Vuosaari liini arengul kui erakordselt heal vilja-aastal.

Tallinna Sadama juhatuse esimehe Valdo Kalmu sõnul kujunes 2019. aasta Tallinna Sadama jaoks taas sündmusterohkeks ja erisuunalised muutused mõjutasid ka ettevõtte finantstulemusi, mis siiski lõppkokkuvõttes ulatusid eduka 2018. aasta kõrge tasemeni ja tänu tugevale neljandale kvartalile saavutati ka aasta kasumis kõigi aegade rekord.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077