Tõnu Tramm • 13 veebruar 2020
Uudised
Ainult tellijale

Libalogistikud tegutsesid Eero Saare ja Margus Neeme nime all

Läinud reedel Leedu logistikafirmast rekkatäie kaupa välja petnud eestlased esinesid Võru ettevõtte Forega Logisticsi ja "Eero Saare" nime all. Identiteedivarguse küüsi on sattunud ka Kohtla-Järve ettevõte FFC Logistics, keda esindab keegi olematu "Margus Neeme".

Logistikauudised.ee vahendas eile Leedu portaali cargonews.lt lugu sellest, kuidas kurjategijad petavad juba pikemat aega tuntud Eesti logistikafirmade nime all Läti ja Leedu ettevõtetelt välja kaupa. Petta saanuid on kümneid ning viimatine „õnnestunud tehing“ pandi toime läinud nädala reedel Leedus. Antud juhtumi puhul tegutsesid vargad Võru ettevõtte Forega Logisticsi nime all ning kontaktisikuks oli keegi Eero Saar, keda mõistagi tegelikult selles ettevõttes ei tööta.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150