Autor: Tõnu Tramm • 13. veebruar 2020

Libalogistikud tegutsesid Eero Saare ja Margus Neeme nime all

Läinud reedel Leedu logistikafirmast rekkatäie kaupa välja petnud eestlased esinesid Võru ettevõtte Forega Logisticsi ja "Eero Saare" nime all. Identiteedivarguse küüsi on sattunud ka Kohtla-Järve ettevõte FFC Logistics, keda esindab keegi olematu "Margus Neeme".

Logistikauudised.ee vahendas eile Leedu portaali cargonews.lt lugu sellest, kuidas kurjategijad petavad juba pikemat aega tuntud Eesti logistikafirmade nime all Läti ja Leedu ettevõtetelt välja kaupa. Petta saanuid on kümneid ning viimatine „õnnestunud tehing“ pandi toime läinud nädala reedel Leedus. Antud juhtumi puhul tegutsesid vargad Võru ettevõtte Forega Logisticsi nime all ning kontaktisikuks oli keegi Eero Saar, keda mõistagi tegelikult selles ettevõttes ei tööta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077