Autor: Kaspar Allik • 12. veebruar 2020

Sõidujagamise turuliidrid jätkavad kahjumis

Foto: AP/Scanpix
Lyft, kes on Uberi suurim konkurent USA turul, suutis viimases kvartalis teenida küll üle miljardi dollari käivet, kuid andis teada, et kahjumit teenitakse veel paar aastat. Viimases kvartalis teatas üle miljardi dollarilisest kahjumist ka Uber.

Kuigi Lyfti tulemused ületasid analüütikute ootusi, valmistas ettevaade turule siiski pettumuse ning ettevõtte aktsiad langesid börsil üle 5 protsendi ligi 50 dollari juurde, kirjutab Financial Times. Lyft jõudis börsile vähem kui aasta tagasi 72 dollarilise aktsiahinna pealt. Nii kõrgele pole aktsia veel tagasi jõudnud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077