Autor: Äripäev • 10. veebruar 2020

Venemaa tasuta e-viisa kasvatas Lux Ekspressi käivet

Lux Express Grupi reisijate hulk kasvas eelmisel aastal 3,1 miljoni reisijani, mida on kümnendiku võrra enam kui 2018. aastal, teatas ettevõte. Hüppe tegi ka müügitulu, mis kasvas mullu 17% võrra 37,4 miljoni euroni.
Lux Ekspressi bussid.
Foto: LIIS TREIMANN

Ettevõtte tegevjuhi Janno Ritsbergi sõnul tõi sügisel kehtestatud e-viisa Peterburi oluliselt lähemale Baltikumi ja teiste Euroopa riikide elanikele - sõitjate hulk kasvas Tallinn-Peterburi, Riia-Peterburi ja Jõhvi-Peterburi reisidel aasta viimase kolme kuuga üle kümne protsendi, aasta kokkuvõttes aga viis protsenti. „Väga oluline on meile ka Helsingi-Peterburi liin, mis kasvab jätkuvalt ligi 30 protsenti aastas,“ ütles Ritsberg.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077