Äripäev • 10 veebruar 2020
Uudised
Ainult tellijale

Venemaa tasuta e-viisa kasvatas Lux Ekspressi käivet

Lux Express Grupi reisijate hulk kasvas eelmisel aastal 3,1 miljoni reisijani, mida on kümnendiku võrra enam kui 2018. aastal, teatas ettevõte. Hüppe tegi ka müügitulu, mis kasvas mullu 17% võrra 37,4 miljoni euroni.

Lux Ekspressi bussid.  Foto: LIIS TREIMANN

Ettevõtte tegevjuhi Janno Ritsbergi sõnul tõi sügisel kehtestatud e-viisa Peterburi oluliselt lähemale Baltikumi ja teiste Euroopa riikide elanikele - sõitjate hulk kasvas Tallinn-Peterburi, Riia-Peterburi ja Jõhvi-Peterburi reisidel aasta viimase kolme kuuga üle kümne protsendi, aasta kokkuvõttes aga viis protsenti. „Väga oluline on meile ka Helsingi-Peterburi liin, mis kasvab jätkuvalt ligi 30 protsenti aastas,“ ütles Ritsberg.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150